• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь вихованців школи-інтернату у концертній програмі присвяченій 73-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників

Участь вихованців школи-інтернату у концертній програмі присвяченій 73-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників

2018-05-10

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для людства була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора зупинили об’єднані нації. Ми пам’ятаємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильними. Вона - запорука неминучості нашої перемоги. Сьогодні ми відзначаємо особливий день для кожної людини нашої землі.

До Дня пам'яті та примирення, 73-ї річниці перемоги над нацизмом в Другій світовій війні8 травня 2018 року у сільському БК відбувся тематичний концерт, у програмі якого прозвучали пісні воєнних років та були виконані хореографічні композиції на воєнну тематику. Наш хореографічний колектив «Намистинки» виконав 3 танцювальні номери, кожен з яких викликав шалений шквал оплесків глядачів. Заключним акордом концертної програми було захоплююче дійство «Ми за мир» в якій взяли участь більше 20 учнів школи-інтернату. Глядачі стоячи аплодували всім учасникам концертної програми. Гарний настрій, багато позитивних емоцій отримали всі присутні в залі.

Ми дякуємо тим, хто в тяжких випробуваннях, на фронті і в тилу, не шкодуючи сил і самого життя отримав Велику Перемогу над нацизмом. Ваша сила духу, любов до Батьківщини, самовідданість і героїзм завжди будуть для нас прикладом. Пам'ять про Вас, шановні ветерани, вічно буде жити в наших серцях.

Слава Україні!

Гопак

моя Україна

Танець "Лявониха" на святковому концерті присвяченому 73 річниці Дню Перемоги

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.