Компанія "Інтрасистемс" в закладі

2019-12-09

6 грудня в нашу школу-інтернат приїхали поважні гості-благодійники з компанії «Ітрасистемс». ТОВ «Інтрасистемс» - талановита команда фахівців, які працюють в сфері системної інтеграції та високопрофесійної реалізації інноваційних IТ-проектів різної складності. Гості спочатку зустрілися з учнівським колективом і кожному вручили по маленькому подарунку та передали м’який інвентар, які зібирали всі жінки цієї компанії.

Представники цієї компанії Чуйко Пилип Сергійович та Башинський Олег Миколайович поспілкувалися з вихованцями та педагогічним колективом. Розповіли про себе та чим займається їхнє товариство. Це спілкування залишило в усіх масу позитивних емоцій. Але головний подарунок всіх чекав попереду. Адже гості приїхали з благодійною місією - оновити сучасними комп’ютерами кабінет інформатики. 13 новеньких сучасних моноблоків (ПК‑моноблок ImpressionStudio ALА2380(23.8" IPS 1920x1080/Celeron J3455 1.5GHz/4GB/64GB/SSD‑120GB/ Wi‑Fi/BT/WIN 10 PRO UKR. Моноблок– це комп’ютер, зібраний в одному корпусі з монітором) на суму майже 123 тис.грн. подарували нашому закладу. Всі діти і педагоги були вражені такому подарунку.

Дитячий та педагогічний колективи Комарівської загальноосвітньої школи-інтернату щиро дякує Генеральному директору Шевченку Андрію Вікторовичу та всім працівникам компанії «Інтрасистемс» за таку суттєву допомогу, яку надали закладу від щирого серця.

Велике людське спасибі Вам, що ви вмієте розділити любов з тими, кому на цій землі її не вистачає.

Нам завжди приємно відчувати тепло багатьох сердець, які вболівають за дитячі долі та допомагають у здійсненні багатьох дитячих мрій та побажань.

Все подароване дітям залишає у них глибокий слід добра і надії на краще завтра.

Дякуємо!!! Дякуємо!!!Дякуємо!!!

Диретор школи-інтернату В.А. Стриженко

Кiлькiсть переглядiв: 434

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.