Святкування Нового 2020 року

2019-11-27

Новорічне свято – це, без сумніву, довгоочікувана казка для всіх дітей і дорослих. 26 грудня відбулися два Новорічних дійства для менших та старших школярів. Напередодні учні готувалися до них: прикрашали школу сніжинками та гірляндами, власноруч виготовляли новорічні іграшки, малювали малюнки, вивчали пісні, вірші, привітання. Усі діти були активні: кружляли у хороводах, співали пісні, брали участь у сценках разом з вчителями, різних конкурсах. Свято вдалося і всі залишилися задоволеними. Дякуємо всім учням за допомогу в організації свят.

Проведені в школі новорічні свята стали чудовим завершенням навчального семестру, а також сприяли гарному настрою всіх школярів та вчителів у переддень Нового 2020 року.

Директор школи-інтернату В.А. Стриженко подякував організаторам свят Троєцькій Г.П. та Макаровій О.О. Підвів підсумок І семестру, розповів усім присутнім про досягнення учнів та традиційно привітав усіх з Новим 2020 роком. Він побажав присутнім, щоб надія і віра в себе і свої сили надихала на здійснення найзаповітніших їхніх мрій. Щоб збулося все задумане, а 2020 рік став таким, яким ми хочемо його бачити. Зустрічаючи Новий рік, давайте побажаємо один одному любові та віри в себе і в процвітання нашої країни. Давайте подаруємо найдорожче, найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу наших близьких, аби в новому році щасливих людей стало більше.

Бажаємо всім вам, аби новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров'я, радість і впевненість у завтрашньому дні.

Успіхів вам, щастя і благополуччя!

З Новим роком та Різдвом Христовим

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.