• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський урок “Повертаюся до навчання”

Всеукраїнський урок “Повертаюся до навчання”

2022-09-01

1 вересня у нашому закладі було несхожим на попередні роки. але наші здобувачі освіти мають можливість навчатися очно в цей нелегкий час для нашої країни завдяки нашим відважним збройним силам які кують перемогу на фронті, дорослим які роблять усе для перемоги в тилу.

Наші діти переглянули у прямому ефірі спільного телемарафону Всеукраїнський урок «Повертаюся до навчання»за участю Першої леді України Олени Зеленської, Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета, а також Тіни Кароль, Євгена Клопотенка, Тараса Тополі та Олександра Педана. Провели урок популярні ведучі – Неля Шовкопляс та Руслан Сенічкін.

До всіх українських учнів звернулась Перша леді України Олена Зеленська: «У кожного з нас зараз своя місія – наші військові роблять усе, щоб здобути перемогу, а ваша місія зараз – продовжувати навчання. Вся країна б’ється саме за це, щоб у вас було нормальне життя: зі школою, знаннями, а, отже, – перспективами. Ви діти вільної країни і саме вам будувати її майбутнє», –

Тому перший урок цього навчального року був присвячений ще більш глибокому усвідомленню вихованцями, що ж таке Батьківщина, держава, патріотизм, якими були, є і мають стати українці, щоб ні у кого ніколи не виникало бажання нав’язувати українцям, як їм жити, з ким дружити, якою мовою говорити і куди рухатися у розвитку своєї суверенної незалежної держави.

Кiлькiсть переглядiв: 64

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.